31 Αυγ 2011

Τα ζώδια για σήμερα..






31/08







Κριός: Οι αλλαγές που θα υπάρξουν για εσάς θα είναι πολλές *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Νέα ξεκινήματα θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά.

Ταύρος: Το άγχος σας θα είναι έντονο κατά τη διάρκεια της ημέρας *Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας *Μην αφήσετε εκκρεμότητες, φίλοι μου *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Πάρτε αποφάσεις και κάντε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Δίδυμοι: Καλά θα κάνετε να προσέξετε κάποια πράγματα μέσα στη ημέρα *Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα για να μην έχετε προβλήματα *Εξετάστε τις επιλογές σας *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Μην χάσετε την ευκαιρία να αλλάξετε μερικές συνήθειες σας.

Καρκίνος: Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε κάποιες αλλαγές *Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε για να μπορέσετε να πετύχετε *Σκεφτείτε τον εαυτό σας *Βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά και να κάνετε αλλαγές *Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας δυσκολέψουν.

Λέων: Κατάλληλη είναι η σημερινή ημέρα για να κάνετε μερικές αλλαγές *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει αρνητικά *Εξετάστε τις επιλογές σας *Μελετήστε με προσοχή τις επιλογές σας και προσπαθήστε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Σκεφτείτε το.

Παρθένος: Θα χρειαστεί να σκεφτείτε με προσοχή πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας ανανεώσουν *Κινηθείτε δυναμικά *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Σχέδια για το μέλλον θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Ζυγός: Οι αλλαγές που θα υπάρξουν για εσάς θα είναι πολλές *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας πιέσει *Σκεφτείτε την κάθε σας κίνηση για να μην κάνετε λάθη *Μπορείτε να βελτιώσετε τη ψυχολογία σας αν προσπαθήσετε να κάνετε μερικές αλλαγές που θα σας τονώσουν *Μην κάνετε υπερβολές.

Σκορπιός: Οι αλλαγές που θα υπάρξουν για εσάς θα είναι πολλές *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Σκεφτείτε με αρκετή προσοχή την κάθε σας κίνηση *Κοντινά σας πρόσωπα είναι πιθανό να σας προβληματίσουν σε κάτι συζητήσεις που θα έχετε *Δείξτε κατανόηση και υπομονή.

Τοξότης: Ρυθμίστε με προσοχή τις υποθέσεις σας όσον αφορά το μέλλον *Προσπαθήστε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα , φίλοι μου *Οργανώστε με προσοχή τις κινήσεις σας για να μην έχετε προβλήματα *Προσπαθήστε να μετριάσετε λίγο το άγχος σας.

Αιγόκερως: Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές στη καθημερινότητα σας *Σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας *Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Μην αφήσετε τα περιθώρια να σας πιέσουν τρίτοι *Χαλαρώστε λίγο.

Υδροχόος: Οι αλλαγές για εσάς θα είναι πολλές *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Σκεφτείτε με προσοχή το συμφέρον σας και μην κάνετε υπερβολές *Βρείτε χρόνο για να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας τονώσουν *Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας επηρεάσουν αρνητικά.

Ιχθείς: Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να κάνετε πολλές αλλαγές μέσα στην ημέρα *Μην φοβηθείτε να μιλήσετε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε *Κινηθείτε δυναμικά *Μπορείτε με τους κατάλληλους χειρισμούς να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην φοβηθείτε το ρίσκο.

Πηγή

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: