28 Αυγ 2011

Τι να ΜΗΝ κάνετε στην κουζίνα..



Απο δικές μου τραγικές εμπειρίες..







Η συμβουλή μου για εσένα φοιτητή ή εργένη, είναι να διαβάσεις ΚΑΛΑ το παρακάτω κείμενο!!

Οι υπόλοιποι απλά γελάστε! :)



  • Όταν φτιάχνουμε πουρέ και βάζουμε τον κύβο (λαχανικών - κρεατικών κ.α.) τον αφήνουμε να λιώσει.. !!

  • Ποτέ μα ποτέ, όταν έχεις την κατσαρόλα στο μάτι και βράζει το νερό, μην προσπαθήσεις να τη σηκώσεις με το ένα χέρι (με αποτέλεσμα τα μισά σου δάχτυλα να πιάνουν το κάτω μέρος της) ...

  • Όταν θέλουμε να φτιάξουμε κρέπες (και μετά να αποφασίσουμε αν τις θέλουμε γλυκές ή αλμυρές), ΔΕΝ βάζουμε το πιπέρι στη ζύμη.. Το βάζουμε ΟΤΑΝ αποφασίσουμε οτι η συγκεκριμένη προορίζεται για αλμυρή...

  • Όταν σου λένε βάλε όση φέτα θέλεις σε ένα μίγμα για πίτα, πρώτα την τρίβεις και μετά τη ρίχνεις μέσα στο μίγμα.. Δεν την πετάς ολόκληρη μέσα.. (Απο: Ηπειρώτικη Αλευρόπιτα", η οποία κατέληξε "Ηπειρώτικη Αλευρώπιτα αλα Κυκλάδες στη Λευκάδα"

  • Όταν θέλεις να βάλεις ψωμί στο φούρνο με λάδι και ρίγανη, ΠΑΝΤΑ το κόβεις.. Δεν το πετάς ολόκληρο μέσα..
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: