1 Σεπ 2011

Τα ζώδια για σήμερα..

1/09

Κριός: Τα άστρα θα σας βοηθήσουν να βρείτε ιδανικές λύσεις σε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Κάντε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Φροντίστε να μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας πιέσουν *Αποφύγετε καταστάσεις που σας στενοχωρήσουν, χαλαρώστε λίγο. 

Ταύρος: Θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε μεγάλες αλλαγές *Μπορείτε να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος.

Δίδυμοι: Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Μην κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Σκεφτείτε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας και κάντε πράγματα τα οποία θα σας τονώσουν *Αποφύγετε να κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας κουράσουν. 

Καρκίνος: Καλά θα κάνετε να προσέξετε καλύτερα τις κινήσεις σας *Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Σκεφτείτε περισσότερο το συμφέρον σας *Κάντε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας πιέσει ψυχολογικά. 

Λέων: Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας θα σας απασχολήσουν *Καλά θα κάνετε να σκεφτείτε τις επιλογές σας για να μην έχετε προβλήματα *Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να βρείτε λύσεις που θα σας τονώσουν *Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.


Παρθένος: Η σημερινή ημέρα θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ καλά ψυχολογικά *Σκεφτείτε καλύτερα τον εαυτό σας *Μπορείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Βγείτε να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα αποφεύγοντας τις υπερβολές. 

Ζυγός: Καλά θα κάνετε να προσέξετε τις κινήσεις σας μέσα στην ημέρα *Κάντε αλλαγές οι οποίες θα σας τονώσουν και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε λίγο *Φροντίστε να μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Σκεφτείτε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας *Μην κάνετε επιπολαιότητες. 

Σκορπιός: Θα χρειαστεί να μην κάνετε αλλαγές για να μπορέσετε να επιτύχετε τα σχέδια σας *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει *Μην κάνετε υπερβολές *Οργανώστε με προσοχή πράγματα που μπορούν να δυσκολέψουν *Μην κάνετε αλλαγές που έχουν να κάνουν με το παρελθόν *Κινηθείτε δυναμικά. 

Τοξότης: Βρείτε χρόνο για πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην πιεστείτε για καταστάσεις που έχουν να κάνουν με ζητήματα του παρελθόντος *Προσπαθήστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Αποφύγετε τις υπερβολές. 

 Αιγόκερως: Ρυθμίστε με προσοχή τις δουλειές σας *Μην αφήσετε εκκρεμότητες που θα σας πιέσουν ψυχολογικά *Μπορείτε να κάνετε πράγματα που θα σας ωφελήσουν *Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σας πρόσωπα καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τρίτοι. 

Υδροχόος: Οι αλλαγές για εσάς θα είναι πολλές *Μην φοβηθείτε να περάσετε καλά με κοντινά σας πρόσωπα *Νέα ξεκινήματα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε *Μετριάστε το άγχος σας και κάντε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην πιέσετε τον εαυτό σας για πράγματα που δεν σας αφορούν άμεσα. 

 Ιχθείς: Θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές για να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας *Μην φοβηθείτε να μιλήσετε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε πολύ *Φροντίστε λίγο καλύτερα τη διατροφή σας *Μην πιέσετε τον εαυτό σας για ζητήματα που δεν σας αφορούν άμεσα *Προσέξτε τις κινήσεις σας. 

Πηγή
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: