2 Σεπ 2011

Τα ζώδια για σήμερα..






2/09








Κριός: Τη σημερινή ημέρα τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν θα είναι πολλά *Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα για να μην γίνουν λάθη *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην κάνετε επιπολαιότητες.

Ταύρος: Τη σημερινή ημέρα τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν θα είναι πολλά *Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα για να μην γίνουν λάθη *Φροντίστε να μετριάσετε το άγχος σας και να κάνετε πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην κάνετε επιπολαιότητες.

Δίδυμοι: Θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές για να μπορέσετε να φέρετε μερικά πράγματα στο σημείο που θέλετε *Μην κάνετε υπερβολές για να μην έχετε προβλήματα *Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα που μπορούν να σας κουράσουν *Βρείτε χρόνο για να κάνετε αλλαγές που θα σας τονώσουν.

Καρκίνος: Καλά θα κάνετε να προσέξετε μερικά πράγματα μέσα στην ημέρα *Σκεφτείτε περισσότερο το συμφέρον σας και μην κάνετε πράγματα που θα σας αγχώσουν *Φροντίστε να μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας κουράσουν *Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

Λέων: Καλά θα κάνετε να προσέξετε καλύτερα πράγματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας *Μην πιέσετε καταστάσεις γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη *Φροντίστε όσον αφορά το μέλλον να είστε προσεκτικοί *Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που μπορούν να σας δυσκολέψουν.

Παρθένος: Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις *Μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές για να μην κάνετε λάθη, φίλοι μου *Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και με πράγματα που σας κάνουν και νιώθετε όμορφα *Μην πιέστείτε για πράγματα που δεν σας αφορούν.

Ζυγός: Οι αλλαγές που θα υπάρξουν για εσάς θα είναι πολλές *Μην αφήσετε το παρελθόν να σας δυσκολέψει *Σκεφτείτε με προσοχή τις κινήσεις *Προσέξτε πολύ *Καταστάσεις που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σας πρόσωπα καλά θα κάνετε να τις προσέξετε *Σκεφτείτε τον εαυτό σας.

Σκορπιός: Καλά θα κάνετε να προσέξετε λίγο καλύτερα κάποια πράγματα μέσα στη ημέρα *Μην αφήσετε να σας αφήσουν καταστάσεις που μπορούν να σας δυσκολέψουν *Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να βρείτε λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σας δυσκόλευαν *Μην κάνετε υπερβολές.

Τοξότης: Θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Φροντίστε να ρυθμίσετε με προσοχή τις εκκρεμότητες σας, μην κάνετε υπερβολές *Μπορείτε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα *Μην ασχοληθείτε με πράγματα που μπορούν να σας δυσκολέψουν.

Αιγόκερως: Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε πράγματα που σας δυσκόλευαν *Μην αφήσετε καταστάσεις να διαιωνίζονται *Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Κάντε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

Υδροχόος: Θα χρειαστεί προσοχή για να μπορέσετε να ρυθμίσετε κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα *Μην αφήσετε εκκρεμότητες για να μην κάνετε υπερβολές *Μπορείτε να μετριάσετε το άγχος σας ώστε να κάνετε αλλαγές που θα σας αγχώσουν *Καταστάσεις που ήταν στάσιμες καλά θα κάνετε να τις προσέξετε.

Ιχθείς: Θα χρειαστεί να προσέξετε κάποια πράγματα όσον αφορά κοντινά σας πρόσωπα *Μην κάνετε αλλαγές που μπορούν να σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας *Μπορείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας δυσκόλευαν *Μην κάνετε υπερβολές.

Πηγή

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: