4 Σεπ 2011

Γενική πρόγνωση καιρού..





4/09






Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, τοπικές νεφώσεις στο Νότιο Αιγαίο και από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά με πιθανότητα λίγων μεμονωμενων καταιγίδων στα βόρεια ορεινά, καθώς και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011. Τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 20 έως 34 με 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στη Νότια Κρήτη θυελλώδεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς στην πόλη και στο εσωτερικό του νομού και στους 28 βαθμούς στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Σαρωνικό, ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: