4 Σεπ 2011

Τα ζώδια για σήμερα..





4/09









Κριός: Σήμερα ανοίγετε την πόρτα της ευτυχίας. Μετακινήσεις και δραστηριότητες με αγαπημένα πρόσωπα σάς επιτρέπουν να αποφορτιστείτε από το άγχος και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Με σύμμαχό σας τη Σελήνη μπορείτε να αναζητήσετε την περιπέτεια και να κυνηγήσετε τον ένα στόχο μετά τον άλλο. Αισθηματικά, σήμερα ο ενθουσιασμός σάς παρασύρει και περιπλανιέστε σε άγνωστα αλλά γοητευτικά μονοπάτια.

Ταύρος: Απρόσμενα θετική είδηση σάς ανεβάζει τη διάθεση. Ένα κοντινό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας. Οικονομικά, έρχονται χρήματα που τα έχετε ανάγκη. Αισθηματικά, θα αισθανθείτε πως το μόνο που επιθυμείτε είναι ηρεμία και σταθερότητα. Οι συνθήκες ευνοούν να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Σχέσεις που θα κάνετε σήμερα θα αποδειχτούν πολύτιμες.

Δίδυμος: Η μέρα θέλει τρέλα και εσείς την έχετε περίσσεια. Η ανεβασμένη σας ψυχολογία είναι διάχυτη και μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα σύμφωνα με τα θέλω σας. Όλα σας φαίνονται εύκολα και είστε διατεθειμένοι να δοκιμάσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες. Ένα νέο στέκι, ένα νέο πρόσωπο ή ένα βιβλίο μπορεί να σας συνεπάρει και να μιλάτε μόνο για αυτό. Ίσως κάνετε αγορές που δεν σας είναι αναγκαίες.

Καρκίνος: Εσείς θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας αλλά οι καταστάσεις σας αναγκάζουν να βγείτε έξω από αυτό. Κάποιες αποφάσεις θα παρθούν για εσάς χωρίς εσάς. Ίσως δεν μιλήσετε για κάτι που σας ενοχλεί αλλά θα το δείξετε με τον τρόπο σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους στερούνται καλής επικοινωνίας. Εσείς πιστεύετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και οι άλλοι πιστεύουν ότι αδιαφορείτε για θέματα ουσίας.

Λέων: Μέρα-πάρτι προμηνύεται με τη Σελήνη στο ενθουσιώδες ζώδιο του Τοξότη. Φιλικά πρόσωπα αναζητούν την παρέα σας, νέες γνωριμίες σας γοητεύουν και καινούργιοι στόχοι κάνουν την εμφάνιση τους.Το χιούμορ σας επιστρέφει ακάθεκτο και έτοιμο για πειράγματα. Η θετική διάθεσή σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Οι δυσκολίες σάς αποχαιρετούν και έρχονται χαρές.

Παρθένος: Ιδανική μέρα για να ζητήσετε μια χάρη ή μια εξυπηρέτηση από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον. Το συναισθηματικό σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο. Αιτία ένα χαρμόσυνο γεγονός. Επαφές με το σύντροφο, τα παιδιά ή με πρόσωπα που αγαπάτε σας ευχαριστούν και συνάμα σας ικανοποιούν. Η πιθανότητα και μόνο για κάτι νέο στα επαγγελματικά σάς ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη.

Ζυγός: Θέλετε να νιώσετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Η επιθυμία σας θα εκπληρωθεί και με το παραπάνω. Μίνι αποδράσεις και κοντινές μετακινήσεις θα αποτελέσουν εμπειρίες χαράς και ευτυχίας. Εκπλήξεις και χαρμόσυνες ειδήσεις κάνουν τη σημερινή μέρα μια μέρα που θα θυμάστε για καιρό. Πρόσωπα με τα οποία έχετε συνεργαστεί ή συγχρωτιστεί στο παρελθόν θα σας αναζητήσουν.

Σκορπιος: Οι διακοπές συνεχίζονται. Ευχάριστες μετακινήσεις και ταξιδάκια αναψυχής σας δίνουν την αίσθηση ότι συνεχίζετε την ανάπαυλα και την διασκέδαση. Κάποια κοντινά σας πρόσωπα δεν θα ακούσουν τις συμβουλές σας. Αυτό, αν και θα σας ενοχλήσει, θα βρείτε τρόπο να το διαχειριστείτε. Προτάσεις από άτομα που σέβεστε θα σας βάλουν σε σκέψη. Οικονομικά ξεμπερδέματα ευνοούνται.

Τοξότης: Σήμερα, θα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για καινούργιες εμπειρίες. Νέες γνωριμίες και επαφές εντείνουν την ανάγκη το «βέλος» σας να βρει το στόχο του. Στα οικονομικά ίσως δεχτείτε ή κάνετε χάρες. Η εύθυμη διάθεσή σας ίσως σας παρασύρει σε υπερβολές. Οι δημόσιες σχέσεις έχουν τον πρώτο λόγο. Στα συναισθηματικά θα θελήσετε να καλοπιάσετε κάποιον ή κάποια.

Αιγόκερως: Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε αυτό που θέλετε. Η ανάγκη να επαναδραστηριοποιηθείτε σε κάποιο τομέα βρίσκει θετική ανταπόκριση. Πράγματα που θα πείτε σήμερα θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα. Άτομα που σας χρειάζονται διστάζουν να σας το πουν, αλλά εσείς το καταλαβαίνετε. Ιδανική μέρα για να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν.

Υδροχόος: Η διαίσθηση σας για άτομα του φιλικού περιβάλλοντος επιβεβαιώνεται. Βαθιά μέσα σας θέλετε να ξεφορτωθείτε πράγματα και πρόσωπα. Η ανάγκη αυτή σταματά να κρύβεται και εκδηλώνεται. Κάποιες συζητήσεις θα αποδειχθούν ιδιαίτερα διαφωτιστικές. Ερωτικά, δεν είστε σίγουροι για τα αισθήματα του άλλου πρόσωπου. Αμφιβολίες κάνουν την κατάσταση περίπλοκη.

Ιχθείς: Σήμερα θα βάλετε τα καλά σας για να γοητεύσετε τα πλήθη. Η παρουσία σας αλλάζει τα δεδομένα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα σας φθονήσουν αλλά και πολλοί αυτοί που θα σας θαυμάσουν. Ερωτικά παιχνίδια κεντρίζουν τη φαντασία σας. Όσον αναφορά κάποιο πρόσωπο η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μια όμορφη μέρα για να δείξετε τα ταλέντα σας και να αναδείξετε τα χαρίσματα σας.


Πηγή


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: