3 Σεπ 2011

Τα ζώδια για σήμερα..





3/09









Κριός: Η μέρα ξεκινά με έντονη την επιθυμία να περάσετε καλά. Δραστηριότητες που συνδυάζουν τη δύναμη με την ευχαρίστηση θα σας κερδίσουν. Πιθανόν να ασχοληθείτε με μαστορέματα εντός ή εκτός του σπιτιού. Ίσως περάσουν από το μυαλό σας σκέψεις εκδίκησης για άτομα που σας έχουν σχολιάσει αρνητικά. Αισθηματικά, παιχνίδια εξουσίας αναθερμαίνουν την ερωτική φλόγα.

Ταύρος: Κάποια μυστικά αποκαλύπτονται. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού δεν έχουν την συγκατάβαση σας. Επαφές με πρόσωπα νεότερα σας προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Κάποιες ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά σας περιορίζουν τις μετακινήσεις σας. Αισθηματικά, ανέλπιστα θετικά μηνύματα σας φτιάχνουν τη μέρα. Μια ευχή σας πραγματοποιείται.

Δίδυμοι: Ιδανική μέρα για συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Κάποιο κοντινό πρόσωπο ίσως σας ζητήσει να το πάτε κάπου. Διορθώσεις και επισκευές θα καταναλώσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Απρόσμενα έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Αισθηματικά, ο χρόνος δεν φτάνει για να δώσετε αυτό που θέλετε. Η ετοιμότητα της σκέψης σας θα σώσει την κατάσταση και θα γλιτώσετε την γκρίνια.

Καρκίνος: Οι άλλοι σας ελέγχουν βρίσκοντας το κουμπί σας. Άτομα του κοντινού περιβάλλοντός σας ζητούν περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε. Η αντίστασή σας στις αλλαγές σας προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση. Μια μέρα καλή για να βρείτε τρόπους να αναπληρώσετε τον πόνο με δύναμη. Επισκέψεις στο χώρο του σπιτιού σας χαροποιούν και σας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Λέων: Μια μέρα που μπορείτε να καταφέρετε αυτό που θέλετε. Το μυστικό είναι να το κυνηγήσετε με πάθος αλλά όχι με εμμονή. Μικροαναποδιές κάνουν την εμφάνιση τους ευτυχώς όμως γρήγορα ξεπερνιούνται. Δραστηριότητες με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος ή μέσα στο σπίτι απορροφούν μεγάλος μέρος της ενέργειας σας. Η θετική σας στάση σε παλιούς σας εχθρούς προκαλεί το θαυμασμό.

Παρθένος: Μια μέρα που ίσως αναγκαστείτε να πείτε ή να κάνετε πράγματα που επιβάλλουν περιορισμούς. Καθημερινές υποχρεώσεις και δραστηριότητες δεν θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε. Το θετικό είναι ότι θα αισθανθείτε καλά με την τακτοποίηση τους. Ίσως σήμερα νιώσετε πως επειδή κάτι είναι καινούργιο δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο από το παλιό. Αξιοποιήστε τις νυχτερινές ώρες για να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας.

Ζυγός: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας βάλουν σε σκέψεις. Δεν είστε σίγουροι, αν αυτό που επιθυμείτε είναι αυτό που θέλετε εσείς ή αυτό που προσδοκούν οι άλλοι. Η τάση να διεισδύσετε στην ουσία των πραγμάτων θα είναι έντονη σήμερα. Αισθηματικές συναντήσεις ή εκπλήξεις σας ανεβάζουν στα ουράνια. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας πάρουν κάτι που σας ανήκει.

Σκορπιός: Η λογική κονταροχτυπιέται με την εμμονή για την κυριαρχία του μυαλού σας. Επιμείνετε χωρίς να παραλογιστείτε. Δυσκολίες που αντιμετωπίσουν πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος αποτελούν αφορμή για να αναθερμάνετε τις ταραγμένες σχέσεις σας. Η αναγνώριση που ζητάτε δεν θα έρθει από τη μια στιγμή στην άλλη. Απρόσμενα τηλέφωνα αλλάζουν τα σχέδια της διασκέδασης σας.

Τοξότης: Μια μέρα που δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που έχει γίνει. Αντίθετα θα μάθετε από αυτό προκειμένου να μη ξανασυμβεί στο μέλλον. Οι στιγμές που μοιράζεστε με αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν δύναμη και θάρρος να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Χρήματα που περιμένετε ίσως καθυστερήσουν. Σχέσεις ή γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα μπορεί να κρατήσουν για μια ζωή.

Αιγόκερως: Σήμερα ίσως πιέσετε τον εαυτό σας να προχωρήσει σε βήματα για τα οποία δεν είναι καλά προετοιμασμένος. Οι αμετακίνητες θέσεις σας ίσως αποτελέσουν αφορμή για φιλονικίες με άτομα που έχουν εξουσία. Η μέρα σας μπορεί να γίνει εκπληκτική, αν αποφασίσετε να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα που σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Προτάσεις για βραδινές εξόδους αξίζει να σας βρουν σύμφωνους.

Υδροχόος: Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν σήμερα. Η συμπεριφορά φίλων και γνωστών απέναντί σας παραξενεύει και ψάχνετε τρόπους να την διερευνήσετε περισσότερο. Κάποιοι θα σας ζητήσουν να μάθουν πράγματα τα οποία αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό. Ίσως αποφασίσετε να δώσετε την ευκαιρία σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας γνωρίσει καλλίτερα. Το σίγουρο είναι πως από το απόγευμα και μετά θα αφεθείτε στη δίνη του έρωτα.

Ιχθείς: Μια μέρα για να κάνετε ό, τι σας λέει η καρδιά σας. Η ερωτική ζωή παίρνει τα ηνία και σας χαρίζει απίστευτα όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Σήμερα θα κάνετε ένα διάλλειμα από όλους και από όλα και θα αφιερωθείτε αποκλειστικά σε αυτό που εσείς θέλετε. Ακόμα και αν η φωνή της λογικής ουρλιάζει μέσα στο αυτί σας, εσείς δεν πρόκειται να την ακούσετε. Μηνύματα από φίλους σας ενθαρρύνουν.

Πηγή

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια: